Cowboys och äggfis

Heeeeej. Blogga verkar inte riktigt vara min grej men jag ska försöka.


Kort om homecomming: Spirit week va kul, nästan alla klädde ut sig, på 80's workout day klädde verkligen alla ut sig o min kompis tvingade på mig hennes rosa benvärmare o leggins. Homecoming football game va jätte kul också fastän att vi förlora. Dansen va verkligen precis som i en film, i gympasalen, ballonger o massa dekoratikoner, homecomming queen, alla dansa man tog foto osv. Jag följde inte med till chicago efteråt för dom jag igentligen skulle dit med va jätte tråkiga o jag kände inte för att va ensam med dom på en klubb till 4 på morgonen. Homecomming får 4 av 5 toasters.

Har fullt upp hela tiden, skolan o fotbollen tar upp mest av min tid och när det inte är nått av dom två så är det alltid nått annat som händer. Men det är bra, det är skönt att ha något att göra och att tiden känns att gå fort för att jag har kul. Nått som jag verkligen har tröttnat på är all snabbmat. Men jag måste ofta äta det ändå för att jag inte har något annat val (för att jag inte är hemma). Med familjen äter vi nästan alltid hemlagat . min värdpappa är as bra på att laga mat. Jag är vrekligen hur glad som helst att jag hamna med den här familjen, dom är grymma.


Alla utbytesstudenter måste göra volontär arbete så i fredags hjälpte jag och coline till på våra småsyskons skolas " fall festival". Det fanns massa mat, olika stationer med lekar, hoppborg o hinderbanor och vi satt o gjorde ansiktsmålningar. Det va faktist kul, träffade nåra andra volontärer som går på min skola så satt mest o prata med dom.


Igår (Lördag) gick vi upp tidigt för att åka till Camp Tecumbseh med några andra utbytesstudenter. Det är typ ett camp för scouter men andra kan komma dit också, och det såg nästan exakt ut som det lägret dom är på i föräldrafällan i början! Man kunde göra massa olika saker, vi paddlade kanot, trampbåt, red häst, klättervägg, skjöt gevär o pilbåge, gjorde vaxljus, spela volleyboll o massa annat. På kvällen va det en campfire och efter det gick våran grupp för att hitta en spökstuga som skulle ligga nånstans i skogen. Jag som hatar sånt ville igentligen inte följa med men jag hade inte så mycket val, så jag gick o höll krok med två kineser som ocksa va skiträdda. Det låg längre in i skogen än va vi trodde o det va kolsvart ute o vi hade bara våra ficklampor som ljus. Självklart gick vi vilse men hittade som tur va några girlsscouts som hjälpte oss därifrån. haha. sen när vi skulle ta vanen tillbaka till våra stugor från en parkering (typ 200 meter) lyckades våran ledare John på något sätt köra fel och ut från Lägerområdet så va vi vilse igen. Till slut kom vi iallafall hem o då spelade vi charader (as kul med kineserna haha) tills vi somna. Det har iallafall varit en askul helg, förutom faktumet att allt kranvatten på campet luktade äggfis. Och just de ja. En pinsam sak hände. Efter vi hade vart på ridturen o jag skulle hoppa av hästen så fastna min t-shirt i sadeln så den åkte upp över huvvet på mig när jag hoppa ner. O framför mig stog två cowboys. Jobbigt.


Vet inte vad jag ska skriva om!? vad vill ni veta?Kan lägga upp nåra bilder som jag har tagit med min mobil eftersom jag fortfarande inte har kamerasladden.


THE DOG FOSTER


Coline, Jag  och lite av Katie på Camp Tecumbseh

Christine (från Kina) och Coline i vanen


HEJDÅÅ


Kommentarer
Postat av: Hilma

Hahahahha! Dör av skratt! Tänker på bilden på dig och hästen på FB. Kul, kul, kul med ett inlägg Agge! Läser både din och Victors blogg! Ha de riktigt, riktigt kult nu!

2011-09-19 @ 09:06:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0